Danny Jansen | CrossFit Coolhaven

Crossfit Coolhaven Rotterdam

Danny Jansen

CONTACT TRAINER

Mijn naam is Danny Jansen en ik ben de oprichter en eigenaar van CrossFit Coolhaven. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met sport. Ongeveer 22 jaar geleden ben ik begonnen met Muay Thai en heb sindsdien regelmatig een langere periode doorgebracht in Koh Tao, Thailand om mijn techniek te verbeteren. In 2012 heb ik hier ook mijn certificaat voor Muay Thai instructeur behaald en sindsdien geef ik ook personal training op basis van Muay Thai. De laatste 15 jaar ben ik in Nederland daarnaast intensief bezig geweest met Ninjutsu; een zeer uitgebreide Japanse krijgskunst waarbij trap- en stoottechnieken, klemtechnieken, worpen , grondvechten en het trainen met de diverse wapens wordt beoefend.

Een paar jaar geleden, toen ik weer in Koh Tao was, kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit. Er was daar recentelijk een box geopened en ik besloot een proefles mee te doen. De rest is geschiedenis. Nu, ben ik CrossFit level 1 instructeur, CrossFit Weight Lifting Trainer en dus eigenaar van mijn eigen gezellige box in hartje Rotterdan.

Om alle CrossFitters compleet van dienst te kunnen zijn, ben ik ook orthomoleculair therapeut en kan je levenstijlveranderingen en voedingsadviezen geven om zo veilig en efficient mogelijk je doelen te bereiken.

Loop eens binnen voor een proefles, het zou zomaar kunnen dat de verslaving ook bij jou toeslaat en je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik hoop je gauw te zien bij CrossFit Coolhaven.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!