CrossFit Coolhaven | Rotterdams gezelligste CrossFit box | CrossFit Coolhaven

Sander SBij Crossfit Coolhaven heb je direct het gevoel dat je erbij hoort. De opbouw van alle WoDs zijn super. En zelfs met een volle ‘klas’ krijg je nog steeds je persoonlijke aandacht om je techniek te verbeteren. Echt een aanrader!

Sander Scheijbeler

sonja van den heuvelGisteren mijn tweede les gehad en nog steeds vol enthousiast ondanks de pittige work-out! Danny is een goede instructeur die goede begeleiding geeft en helpt je techniek te verbeteren. Ook niet geheel onbelangrijk is dat er leuke en goede onderlinge sfeer in de Wod groepen hangt. Crossfit Coolhaven is echt een aanrader!

Sonja van den Heuvel

CharitaHet is ontzettend bizar hoeveel energie je hier van krijgt. Het is altijd gezellig. De sfeer zit er altijd goed in, leuke mensen. Niet te vergeten de motivatie die je van Danny en de rest krijgt. Je bent echt een team, ook al ben je niet altijd met dezelfde mensen maar dan nog is de sfeer altijd lekker. De persoonlijke aandacht en de tips die je van Danny krijgt, zijn altijd fijn en mooi mee genomen. Ik weet in ieder geval dat ik hier goed op me plek ben 😉

Charita Mesquita

jos traaCrossFit Coolhaven is echt een fijne sportschool. Danny is van de persoonlijke benadering en levert maatwerk. Hij heeft mij weer aan het sporten gekregen en ik heb, ondanks wat spierpijn, toch al weer zin in een volgende sessie. CC is in ieder geval een aanrader voor beginners, zoals ik.

Jos Traa

Rogier MullerSuper leuke box waar je onder leiding van Danny tot het uiterste wordt gepusht! Na een aantal weken voel ik me al een stuk fitter. De goede uitleg en persoonlijke begeleiding van Danny zijn van grote toegevoegde waarde!

Rogier Muller

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!